Русия наложи  за влизане в страната на 200 американски граждани, сред

...
Русия наложи  за влизане в страната на 200 американски граждани, сред
Коментари Харесай

Москва забрани на сестрата и братята на Джо Байдън да влизат в Русия

Русия наложи  за влизане в страната на 200 американски жители, измежду тях са сестрата и братята на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, оповестяват от съветското министерството на външните работи. 

Съобщението е оповестено в петък и в него се показва, че възбраната идва в отговор на американските наказания, наложени върху съветски жители поради войната в Украйна.
Списъкът на  включва " обособени представители на управляващите и законодателите, както и техни близки родственици, ръководители на компании и предприятия от военно-промишления комплекс, специалисти и лобисти, участващи в насърчаването на русофобската акция и поддръжката на режима в Киев ". 
 от фамилията на Байдън са Валери Байдън Оуенс, Джеймс Браян Байдън и Франсис Уилям Байдън, както и говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер.
По-рано през май Русия наложи възбрана за влизане в страната на 963 американски жители, измежду които самият Джо Байдън, държавният секретар Антъни Блинкен и шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс.
Преди това Съединени американски щати постановиха пакет от наказателни ограничения, които целят да окажат напън върху Москва.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР